S*Flerocatt Cordelia verch Sakhee- SIA f

Född: 19 december 2003

.
.

.
Cordelia föddes i Kharas sista kull och det var inte meningen att hon skulle ha stannat, men när Lilly hastigt men mindre lustigt blev kastrat så fick Cordelia stanna som avelshona. Att det ännu inte blivit några ungar beror på det där ständiga problemet att hitta passande hanar. Dessutom har hon varit ganska omogen som katt.

Cordelia är en mycket speciell liten dam, försiktig, kelen och mycket pratsam. Hon pratar med hög och ljudlig röst. Lika högt som hon talar om att hon vill bli kelad, talar hon om att hon inte vill det.

Precis som sin mor Khara är Cordelia en mycket duktig klättrare. Även om nu Khara inte klättrade så mycket som mor är en annan sak, men som ung var hon mer ekorre än katt.

Cordelia är sin storasyster Blommas ögonsten, hon ser Cordelia som sin egen lilla dotter. Ibland kan man tycka att Blommas moderliga omsorg gå lite till överdrift, som när hon för några dagar sedan, maj 2005, försökte släpa in sin lillasyster från rastgården.

När det gäller utställningar, så har Cordelia varit på några stycken, på sin första blev hon BIS, men efter det så har hon blivit ex1. Hon har inte ställts ut som vuxen ännu, men det kommer. De utställningar hon varit på har hon uppfört sig fint på och det har varit skönt att ha bästa kompisen Lilly, med.

Cordelia är numera kastrat och har blivit en mycket modigare liten katt. Hon spinner så fort man titar på henne, men drar sig fortfarande undan om det kommer främmande. Blyg har hon alltid varit, men det har blivit bättre, så kastreringen var vad hon behövde. Fast det här med kloklippning gillar hon fortfarande inte. Då skriker hon som om hon fastnat med svansen i kläm.
.

Stamtavla Resultat Bilder Kullar